BREZPLAČNO V ŽIVALSKI VRT
dni do dogodka
27.6.2009
Novice
Količina brezplačnih vavčerjev že presežena
Petek, 12 Junij 2009 23:45
Prišlo je do velikega odziva in v petek 12.6. ob 23.30 je bila količina brezplačnih vavčerjev že presežena tako da nadaljnja registracija ni več možna. 
 
GREMO
Petek, 12 Junij 2009 06:27
Vavčerji so na voljo. Vsak se lahko prijavi le enkrat. Otroke do 3 leta starosti ne prijavite, ker imajo prost vstop. Pohitite in vnesite svoje podatke v rubriki VAVČER, ker je število vstopnic omejeno. Srečno!
 
Spoznavanje živali v angleščini
Četrtek, 11 Junij 2009 06:25
VSA PROSTA MESTA SO ŽE ZASEDENA

Vaši otroci med 4 in 7 letom starosti se lahko letos na superDNEVU družijo z živalmi v živalskem vrtu na povsem nov način. Pripravili smo brezplačne jezikovne delavnice za najmlajše: SPOZNAJMO ŽIVALI V ANGLEŠČINI.

Otroci bodo na igriv in zabaven način spoznavali poimenovanja živali v angleščini, ki si jih bodo ogledali na poti po Živalskem vrtu, pobarvali sličice živali, jih tudi sami narisali, zapeli pesmice v angleščini in se igrali zabavne družabne igre.

Jezikovne delavnice v angleščini bodo potekale 25. junija 2009 v Živalskem vrtu po eno uro, v skupini do 12 otrok brez staršev, z dvema spremljevalcema. Zato je OBVEZNA PRIJAVA, ker je število mest omejeno.

Prva delavnica je ob 12. uri,(* ob 12. uri so prosta mesta že zasedena)
Druga delavnica je ob 15. uri, (* ob 15. uri so prosta mesta že zasedena)
Tretja delavnica je ob 17. uri (* tudi ob 17. uri so vsa prosta mesta že zasedena).

Dobimo se deset minut pred pričetkom jezikovnih delavnic pri stojnici revije superMAMI in Otroci.

Jezikovne delavnice bo izvajalo podjetje SAMA Navitas d.o.o.
 

KLIKNI TUKAJ ZA PRIJAVO
 
Vavčer za superDAN
Torek, 09 Junij 2009 14:15
V petek 12. 6. 2009 boste na naših straneh lahko dobili vavčer za brezplačni superDAN v Živalskem vrtu. S klikom na ikono Vavčer in vnosom podatkov v formo, bo vavčer na vašem elekronskem naslovu. Se vidimo!
 
Tudi letos gremo v živalski vrt
Sreda, 13 Maj 2009 12:43
Živimo v času, ko nam pogosto primanjkuje tistih trenutkov, ki bi jih preživljali skupaj z družino, s prijatelji, z vsemi tistimi, ki jih imamo radi. Žal v obilici vsakodnevnih obveznosti pozabljamo na vse lepo, kar nas obkroža. Vsaj delček tega občutka bi vam radi pričarali mi, zato ste prisrčno vabljeni v našo družbo!


Ponujamo vam odlično priložnost za sproščeno druženje v prijetnem okolju, v družbi družin, ki so jim narava in živali še posebej pri srcu. Zato bomo tudi letos omogočili brezplačen vstop v ljubljanski Živalski vrt. Kako priti do brezplačne vstopnice , vam še sporočimo na teh spletnih straneh.

 

Brezplačni vstop in zanimivo doživetje vam bosta omogočili revija superMAMI in revija Otroci.
 
 
«ZačetekPrejšnja123NaslednjaKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 

Medijski sponzor:

 

 

 
 

 

  

Sponzor:

 

Vabita
Sponzorji


 

 

 

 

 

 

 

 

 © 2009 Otroci d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o., Slovenske spletne strani