BREZPLAČNO V ŽIVALSKI VRT
dni do dogodka
27.6.2009
Novice
ZBRANE IGRAČE
Torek, 30 Junij 2009 07:22
Prinesli ste za cel avto igrač, ki smo jih včeraj predali otroškim oddelkom na Infekcijski kliniki. Bili so iskreno veseli in presenečeni nad pestrostjo in količino. Zato se vam, dragi starši in otroci, v imenu bolnih otrok, Infekcijske klinike, vrtca Vodmat in revij superMAMI in Otroci iskreno zahvaljujemo. Hvala!
 
RES JE BILO SUPER
Ponedeljek, 29 Junij 2009 08:37
Drage mamice, očki in otroci

Upam, da vam je bilo v živalskem vrtu všeč. Da ste se zabavali ob glavnem odru, ustvarjalnih in izobraževalnih delavnicah, ob fotografiranju s kačo, slastnih palačinkah in sladoledu. Da vas ni preveč zmotila popoldanska ploha. Da ste preživeli res super dan.

En super pozdrav in se vidimo na naslednjem superDNEVU.

sodelavci revije superMAMI in revije OTROCI
 
SE VIDIMO
Petek, 26 Junij 2009 21:25
Pričakujemo lep dan, poln dogodivščin. Pripravili smo tudi 6 tematskih delavnic, ki so porazdeljene po živalskem vrtu. Ko boste starši brali zanimive revije, ki jih boste dobili ob prihodu v ZOO, bodo vaši otroci raziskovali in odkrivali skrivnosti narave. Vsi tisti, ki ste se prijavili na  Zabavno angleščino ne pozabite, da je zbor na stojnici superMAMI in Otroci pri vhodu. Opazili boste balone, ki so naš razpoznavni znak. Vse dogajanje bo napisano na zgibanki, ki jo boste prav tako dobili ob prihodu v živalski vrt. Zato jo shranite in uporabite pri načrtovanju vašega super dneva.
 
POMEMBNO OBVESTILO
Sreda, 24 Junij 2009 07:06
Dogodek superDAN je zaradi izredno slabe vremenske napovedi iz četrtka prestavljen na soboto 27/6/2009. Vsi vavčerji in vstopnice, ki so datirane na četrtek, so uporabne v soboto in NE v četrtek, ko je napovedan dež. Zato se vidimo v lepši in veseli soboti v živalskem vrtu. Pozdrav!
 
DELAVNICE
Torek, 23 Junij 2009 10:09
V četrtek se bodo vaši otroci lahko udeležili šestih tematskih delavnic po celem živalskem vrtu. Malčki bodo ustvarjali, igrali in spoznavali življenje živali. Delavnice bodo razdeljene po različnih tematikah:
  • izdelovanje netopirnic
  • spoznavajmo kače
  • valilnica
  • morski lev
  • mehko in kosmato
  • semena in kalitev
 
ZABAVNA ANGLEŠČINA
Ponedeljek, 22 Junij 2009 11:44
Za učenje angleščine z ogledom živali smo zapolnili termin ob 15 uri. Za še nekaj otrok pa je prosto ob 12 in 17 uri. Pohitite in samo oddajte svojo prijavo.

NAKNADNO OBVESTILO: vsa prosta mesta so že zasedena.
 
Vsi vavčerji so oddani
Četrtek, 18 Junij 2009 13:45
Vsi vavčerji so že oddani. Nadaljnja registracija ni več možna.
Vsem, ki ste prejeli kupon želimo veliko užitkov na prireditvi superDAN.
 
OGLEJTE SI NAPETO DOGAJANJE
Četrtek, 18 Junij 2009 07:43
Za vaše otroke smo poleg zanimivega ogleda živalskega vrta pripravili tudi pestro dogajanje na glavnem odru, hranjenja živali in srečanja z oskrbniki. Poglejte si program in ne zamudite atrakcij.
 
NA VOLJO SO NOVI VAVČERJI
Sreda, 17 Junij 2009 12:32
Zaradi velikega zanimanja smo se pri reviji superMAMI in Otroci odločili, da vam podarimo še en paket vavčerjev za vstopnice. Zato pohitite in si stiskajte svoj vavčer.
 
ZABAVNA ANGLEŠČINA
Sobota, 13 Junij 2009 09:52
Še nekaj mest je prostih za vaše otroke pri ZABAVNI ANGLEŠČINI. Prijavite se in vaše malčke bomo popeljali skozi živalski vrt v angleškem jeziku. Več v rubriki zabavna angleščina. Vabljeni!
 
«ZačetekPrejšnja123NaslednjaKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 

Medijski sponzor:

 

 

 
 

 

  

Sponzor:

 

Vabita
Sponzorji


 

 

 

 

 

 

 

 

 © 2009 Otroci d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o., Slovenske spletne strani